Culture

Business & Industry

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Constution and Law

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Finance and Economy

We differentiate ourselves from all the other australian by the real factors.
Read More

Roads and Transport

We differentiate ourselves from all the other australian by the real factors.
Read More

Art and Culture

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Park and Recreation

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More
icon_home_3

Linjat e ndihmës
dhe numrat e urgjencës

Shkolla fillore “Vasill Gllavinov”-Shkup është ndërtuar në disa etapa. Në vitin 1955 është ndërtuar pavijoni me 9 mësonjëtore, 1956 është ndërtuar kati me 8 mësonjëtore, pjesa e podrumit është adaptuar për kuzhinë dhe hapësira për nxehjen qendrore. Në vitin 1968 është ndërtuar salla e fiskullturës.

Na kontaktoni

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE VASIL GLLAVINOV - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Crafted with ❤ by HOSTBAL.COM