7 Janar, 2022 - In Financa / Финансии
  • Bilansi i të ardhurave dhe shpenzimeve 787 për vitin 2016 – Биланс на приходи и расходи 787 pdf (1228kb) [ download ]
  • Bilansi i të ardhurave dhe shpenzimeve 903 – Биланс на приходи и расходи 903 pdf (2712kb) [ download ]
  • БИЛАНС НА ПРИХОДИ И РАСХОДИ 2016 pdf (407kb) [ download ]
icon_home_3

Linjat e ndihmës
dhe numrat e urgjencës

Shkolla fillore “Vasill Gllavinov”-Shkup është ndërtuar në disa etapa. Në vitin 1955 është ndërtuar pavijoni me 9 mësonjëtore, 1956 është ndërtuar kati me 8 mësonjëtore, pjesa e podrumit është adaptuar për kuzhinë dhe hapësira për nxehjen qendrore. Në vitin 1968 është ndërtuar salla e fiskullturës.

Na kontaktoni

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE VASIL GLLAVINOV - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Crafted with ❤ by HOSTBAL.COM