EKSPERIENCA:

 • DREJTOR, SHFK “VASILL GLLAVINOV” – ÇAIR, SHKUP, REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT
 • U.D. DREJTOR, SHFK “VASILL GLLAVINOV” – ÇAIR, SHKUP, REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT
 • MËSUESE, SHFK “VASILL GLLAVINOV” – ÇAIR, SHKUP, REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT
 • MËSUESE, SHFK “BAJRAM SHABANI” – KUMANOVË, REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT
 • MËSUESE, SHFK “KONGRESI I MANASTIRIT”, ÇAIR, SHKUP, REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT
 • MËSUESE, SHFK “LIRIA”, ÇAIR, SHKUP, REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT

EDUKIMI:

 • FAKULTETI PEDAGOGJIK, UNIVERSITETI “SHËN KIRILI DHE METODI”, SHKUP

EDUKIMI:

 • SHQIPE
 • MAQEDONASE
 • ANGLEZE
 • GJERMANE
 • SERBO-KROATE
icon_home_3

Linjat e ndihmës
dhe numrat e urgjencës

Shkolla fillore “Vasill Gllavinov”-Shkup është ndërtuar në disa etapa. Në vitin 1955 është ndërtuar pavijoni me 9 mësonjëtore, 1956 është ndërtuar kati me 8 mësonjëtore, pjesa e podrumit është adaptuar për kuzhinë dhe hapësira për nxehjen qendrore. Në vitin 1968 është ndërtuar salla e fiskullturës.

Na kontaktoni

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE VASIL GLLAVINOV - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Crafted with ❤ by HOSTBAL.COM