RETH NESH

Shkolla fillore “Vasill Gllavinov”-Shkup është ndërtuar në disa etapa. Në vitin 1955 është ndërtuar pavijoni me 9 mësonjëtore, 1956 është ndërtuar kati me 8 mësonjëtore, pjesa e podrumit është adaptuar për kuzhinë dhe hapësira për nxehjen qendrore. Në vitin 1968 është ndërtuar salla e fiskullturës.

- ELITA DEMIRI, DREJTOR.

Financa

Raportet vjetore, Bilansi i të ardhurave dhe shpenzimeve etj.

Stafi

Drejtori, Ndihmës Drejtori, Kuadri Arsimor, Pedagori, Administratorët etj.

Aktivitete

Ju mund të shihni të gjitha aktivitetet, njoftimet e shkollës në një vend.

STAFI

Drejtori, Ndihmës Drejtori, Kuadri Arsimor, Pedagori, Administratorët etj.

icon_home_3

Linjat e ndihmës
dhe numrat e urgjencës

Shkolla fillore “Vasill Gllavinov”-Shkup është ndërtuar në disa etapa. Në vitin 1955 është ndërtuar pavijoni me 9 mësonjëtore, 1956 është ndërtuar kati me 8 mësonjëtore, pjesa e podrumit është adaptuar për kuzhinë dhe hapësira për nxehjen qendrore. Në vitin 1968 është ndërtuar salla e fiskullturës.

Na kontaktoni

E Hënë – E Premte: 06:00–18:00
E shtunë – E dielë: Mbyllur

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE VASIL GLLAVINOV - SHKUP © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Crafted with ❤ by HOSTBAL.COM